Om u af te melden van al uw apparaten, moet u Sessies verwijderen en VPN-inloggegevens verwijderen.
Volg hiervoor de onderstaande stappen:
- Ga naar https://windscribe.com/login en log in op uw account.
- Klik op de knop Mijn account rechtsboven of ga er rechtstreeks naartoe via deze link: https://windscribe.com/myaccount
- Scroll naar beneden naar het gedeelte Beveiliging
- Klik in de rij Sessies op de knop Sessies beheren en volg de instructies


- Voer vervolgens dezelfde stap uit vanuit de rij VPN-inloggegevens: klik op de knop Inloggegevens beheren en volg de instructies


Dit zal elk apparaat gedwongen uitloggen en alle VPN-sessies beëindigen die aan uw account zijn gekoppeld. Houd er rekening mee dat dit ook alle aangepaste configuratie-inloggegevens voor IKEv2, OpenVPN en WireGuard ongeldig maakt, evenals alle poortdoorsturingen die u heeft aangemaakt. U moet deze opnieuw genereren als u ze gebruikte. - Als u dit doet omdat u vermoedt dat iemand anders uw account gebruikt, raden we u aan ook uw wachtwoord te wijzigen en tweefactorauthenticatie in te schakelen.
Wat betekenen "Sessies verwijderen" en "VPN-inloggegevens verwijderen"?
Alle sessies verwijderen: Door op deze knop te drukken worden alle huidige sessies (waarbij u bent ingelogd) verwijderd en wordt u gedwongen opnieuw in te loggen bij de Windscribe-clients. Dit is om verschillende redenen nuttig: wanneer u tijdelijk op een ander apparaat heeft ingelogd, van computer bent gewisseld, denkt gehackt te zijn, of simpelweg overal wilt uitloggen voor uw gemoedsrust.
VPN-inloggegevens verwijderen: Door op deze knop te drukken worden alle VPN-serverinloggegevens verwijderd – zoals die voor handmatige configuraties – en moet u deze opnieuw genereren via onze website. Dit zijn niet uw reguliere Windscribe-gebruikersnaam en -wachtwoord; die blijven onaangetast. Terwijl de knop Sessies verwijderen alle sessies in de Windscribe-clients beëindigt, maakt het verwijderen van VPN-inloggegevens het ook mogelijk om VPN-configuraties op routers te verbreken, zodat er geen verbinding actief blijft. U zou dit gebruiken wanneer u gelooft dat uw account is overgenomen en de aanvallers uw configuraties op hun router hebben ingesteld, of als er een oude router is met inloggegevens die u wilt ongeldig maken. Daar is deze knop voor.
Het beste en eenvoudigste is om op beide knoppen te drukken: Sessies verwijderen en VPN-inloggegevens verwijderen. Als het doel is om iedereen van uw account te verwijderen of alle oude sessies te wissen, druk dan gewoon op beide knoppen, wacht even en u bent terug bij nul sessies en verbindingen.
Als u denkt of weet dat uw account is gecompromitteerd en u aanvullende hulp nodig heeft, willen we u zo snel mogelijk helpen. Neem gerust contact met ons op door een supportticket in te dienen.