iOS/Mac cihazında şu mesajı almış olabilirsin: "Bu iPhone'daki (veya Mac'teki) tüm ağ etkinliği VPN kullanılırken filtrelenebilir veya izlenebilir."

Bu Mesaj Neden Görünüyor?
Bu mesaj endişe verici olsa da cihazın VPN bağlantısı oluşturmak için izin istemek üzere gönderdiği varsayılan mesajdır. Windscribe trafiğinin hiçbirini izlemez veya filtrelemez.
Bağlantı veya etkinlik günlükleri, IP zaman damgaları, oturum günlükleri tutmuyor ve etkinliğini izlemiyoruz. Aldığın mesaj yerleşik bir uyarıdır ve trafiğini izleyebilecek bir şey yüklerken yardımcı olur. Trafiğini işlemeyle ilgisi olmayan bir uygulama (örneğin hesap makinesi uygulaması) kullansaydın bu mesaj potansiyel tehdit konusunda seni uyarır ve hasarı veya veri hırsızlığını önlemene izin verirdi.
İzin Verme'ye Basarsam Ne Olur?
Windscribe kötü amaçlı varlık değildir; bu nedenle bu mesajı aldığında "İzin Ver"e basmanın güvenli olduğundan emin olabilirsin. İzin Verme'ye basarsan uygulamamızın kurduğu VPN yapılandırmasını iOS'in kendisi engelleyeceği için VPN'imiz cihazda çalışamaz. Aslında hiçbir standart VPN uygulaması bu VPN izni olmadan cihazda çalışamaz.
Gelişmiş güvenlik protokolleri, günlük tutmama politikası ve macOS için iyileştirilmiş gizlilik özellikleri sunan macOS VPN istemcimizle güvenilir gizlilik korumasını deneyimle.