Windscribe uygulaması, VPN bağlandığında veya bağlantısı kesildiğinde sana bildirim gönderir. Bu, VPN'nin beklenmedik şekilde bağlantısının kesilebileceği durumlarda oldukça yararlıdır ve uygulamayı açıp yeniden bağlanma fırsatı verir.
Windscribe uygulamanda Preferences menüsünü açıp General bölümüne giderek, Show Notifications seçeneğine kaydırıp düğmeyi açarak/kapatıp bildirimleri etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsin:
